Bli medlem

Förmåner med medlemskap 

Vi erbjuder våra medlemmar kostnadsfria aktuella utbildningar, seminarier och evenemang. Medlemsorganisationerna har möjlighet att använda våra mötes- och kontorslokaler samt tjänster som kopiering och scanning. Tillsammans utvecklar vi föreningarnas digitala färdigheter, kommunikation och informationsspridning. Tillsammans kan vi stärka och möjliggöra kamratstöds-, frivillig- och erfarenhetsverksamhet. Föreningscentret lämpar sig för många ändamål och fungerar också som en viktig mötesplats.

Som medlemsförening har du möjlighet att

  • påverka samhället genom att göra gemensamma uttalanden och lämna in initiativ
  • använda möteslokaler gratis upp till 5 ggr/månad
  • få synlighet genom POHY:s informationskanaler och samarbetsnätverk
  • få information om aktuella händelser i området
  • delta i våra återkommande evenemang så som Föreningarna på sjukhuset och Mental Health Week
  • hyra förvaringsutrymme för exempelvis föreningens mappar
  • beställa mötesfika genom att skicka e-post till info@pohy.fi (fakturering enligt avtal).

Vi hjälper och lånar ut

IT-stöd

Vi ger stöd och vägledning i användningen av datorer på POHY:s kontor, till exempel vid uppdateringar och säkerhetsfrågor, användning av Office-program (Word/Excel/PowerPoint) eller vid problem med e-post.

Vi hjälper också till med att skaffa programvaror genom techsoup.fi. Till exempel erbjuds gratis Microsoft Office 365 och andra rabatter på programvaror till organisationer.

Kontakta oss för mer information It-tuki@pohy.fi / Tel: 050 466 8978

Ansökan om funktionshinderkort

Vi hjälper dig med ansökan om funktionshinderkort. Du kan ansöka om funktionshinderkort med ett redan beviljat officiellt beslut. Du hittar mer information om funktionshinderkortet och hur man ansöker om det här.
Ta kontakt .

Taikofon

Taikofon är en typ av kudde med en inbyggd, laddningsbar ljudkälla som stimulerar flera olika sinnen samtidigt med hjälp av ljud och vibrationer. Den kan hjälpa dig att fokusera, koppla av och lugna ner dig - beroende på vilken typ av musik eller ljud du väljer att lyssna på. Nu har medlemsorganisationer i POHY möjlighet att låna kudden för att prova den i upp till en månad. Bokningar info@pohy.fi
Mer information om Taikofon finns också tillgänglig online: http://taikofon.fi/

 

Bli medlem

För att bli ordinarie medlem i föreningen kan en registrerad förening eller dess registrerade klubb verksam inom välfärds-, social- och hälsovårdssektorn eller en rättskapabel organisation eller stiftelse som accepterar föreningens syfte godkännas. Som stödmedlem kan en privatperson eller en rättskapabel organisation eller stiftelse godkännas som vill stödja föreningens syfte och verksamhet. Medlemsavgiften för år 2024 är 40 euro.

Fyll i kontaktuppgifterna så kontaktar vi dig!

4 + 12 =

Skip to content