Österbottens delaktighetsarena 27.11.23 kl 13-15

21.11.2023

Delaktighetsarenan bjuder på inlägg och diskussion om olika perspektiv på delaktighet. Vår huvudsamarbetspartner är Österbottens Föreningar rf.

Målgrupp: Förenings- och organisationsaktiva, förtroendevalda och personal i kommunerna, övrig personal inom den offentliga sektorn, studerande samt experter och invånare som är intresserade av att påverka.

Delaktighetsarena 27.11.2023 kl. 13–15: Med framtiden i sikte: Samarbete mellan kommuner och föreningar

På Österbottens delaktighetsarena kommer vi i år att få höra om samarbetet mellan kommuner och organisationer. Dessutom kommer vi att få höra en ung person berätta om sin syn på frivilligt arbete inom organisationer. På delaktighetsarenan kommer vi också för första gången att dela ut priset ”Årets föreningsvänliga kommun i Österbotten.

Plats: Plats: Teams och Wasa Innovation Center, MindSquare (Det finns ett begränsat antal platser till tillfället i MindSquare) (paikan päällä rajoitettu osallistujamäärä)

I samarbete med Österbottens förbund, Österbottens organisationsdelegation, Österbottens Föreningar rf. (POHY), Kommunförbundet, Mannerheims Barnskyddsförbund – MLL och Finska Hörselförbundet.

https://www.obotnia.fi/assets/Sidor/1/122/Program_svenska_27-v2.11.2023.pdf

https://www.lyyti.fi/reg/delaktighetsarena_osallisuusareena 

Skip to content