Föreningarna i Österbottens välfärdsområde 3.10.2023

22.8.2023

Det har blivit dags för det årligen återkommande evenemanget ”Föreningarna på sjukhuset” som ordnas som ett samarbete mellan Österbottens välfärdsområde och Österbottens Föreningar rf. I och med övergången till välfärdsområdet har evenemangets namn också ändrat till ”Föreningarna i Österbottens välfärdsområde”.

Konceptet är bekant från förr. Dagen inleds med presentationer och paneldiskussion i auditoriet Örn och fortsätter sedan med föreningsmässa i Vasa centralsjukhus T-byggnad. Under förmiddagen finns möjlighet att delta på distans via Teams.

”Föreningarna i Österbottens välfärdsområde” är en fin möjlighet för föreningarna att få synlighet och att vara med och diskutera samarbetet med välfärdsområdet. Paneldiskussionen kommer att beröra följande teman:

  • Hör oss – invånarnas möjligheter att påverka
  • Erfarenhetsverksamhetens utveckling och samarbete inom välfärdsområdet. Frågor kring dessa teman skickas in på förhand.

Anmälning till både förmiddagens program och till föreningsmässan senast 19.9 via följande länk https://bit.ly/järjestöt2023

Skip to content