Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yhteistyötapaaminen Närpiön alueen yhdistysten kanssa 31.1.2024

tammikuu 31 @ 16:00 - 17:00

OLKA on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. Toimintaa on tällä hetkellä 20 paikkakunnalla ympäri Suomea, ja sitä on ollut Vaasan keskussairaalassa vuodesta 2019 lähtien. OLKA- toiminta laajenee Närpiöön!

Kutsumme alueen sosiaali- ja terveysalan yhdistykset yhteistyötapaamiseen keskiviikkona 31.1.2024 klo 16–17 Närpiön Palvelukeskukseen (Gula Paviljongen)- G-sisäänkäynti, Kyrkvägen 6. Keskustelemaan siitä, miltä OLKA-toiminta tulee Närpiössä näyttämään ja miten yhdistykset voivat hyötyä siitä.

OLKA-toiminnan tavoitteena on tukea potilaita ja heidän läheisiään sekä toimia sosiaali- ja terveysyhdistysten ja -järjestöjen kanavana sairaalaan ja sote/hyte keskuksiin. Toiminta voi olla erilaista eri paikkakunnilla ja toimipisteissä:

  • sairaalavapaaehtoiset ja vertaistukijat, jotka keskustelevat potilaiden kanssa
  • OLKA-pisteet, joissa yhdistyksillä on esitteitä sekä
  • teemapäivät, missä yhdistys kertoo toiminnastaan ja tapaa potilaita ja vierailijoita

Toimi näin:

Ilmoittakaa yhdistyksenne ja osallistujien määrä viimeistään perjantaina 26.1. osoitteeseen olka@pohy.fi.

Paikalla ovat Vaasan OLKA-henkilöstö sekä Tiia Krooks, alueellinen palvelupäällikkö ja Riika Mäki-Valtari, laatukoordinaattori hyvinvointialueelta.

Lämpimästi tervetuloa yhteistyötapaamiseen 31.1. Tietoa saa jakaa eteenpäin niille sosiaali- ja terveysalan yhdistyksille, jotka saattaisivat olla kiinnostuneita tästä toiminnasta! OLKA-toiminta on maksutonta.

Tiedot

Päivämäärä:
tammikuu 31
Aika:
16:00 - 17:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,
Skip to content