Osallisuusareena

Pohjanmaan osallisuusareena tulee luoksesi!

Onnistunut osallisuus tarkoittaa sitä, että asukkaalla ja asiakkaalla – sinulla ja minulla – on mahdollisuus elää mutkattomasti aktiivista arkea ja vaikuttaa yhteisössään, elinympäristössään ja palveluissaan. Asukkaiden ja asiakkaiden kuuleminen sekä yhdessä tekeminen ovat julkisella sektorilla, yrityksissä ja yhdistyksissä voimavaroja, jotka johtavat hyviin tuloksiin. Osallisuusareena tarjoaa puheenvuoroja ja keskusteluja osallisuuden eri näkökulmista.

Osallisuusareenan pääyhteistyökumppanina on Pohjamaan liitto.

Kohderyhmä: Yhdistys- ja järjestöaktiivit, kuntien luottamushenkilöt ja henkilöstö, muu julkisen sektorin henkilöstö, opiskelijat, vaikuttamisesta kiinnostuneet asiantuntijat ja asukkaat.

Osallisuusareena 27.11.2023: Katse tulevaisuuteen: Kuntien ja järjestöjen välinen yhteistyö

Pohjanmaan osallisuusareenassa kuultiin puheenvuoroja kuntien ja järjestöjen välisestä yhteistyöstä. Lisäksi saimme kuulla nuoren näkökulman vapaaehtoisuudesta järjestössä. Osallisuusareenassa palkittiin myös ensimmäistä kertaa Pohjanmaan Vuoden järjestöystävällinen kunta. Vöyrin kunta palkittiin Vuoden järjestöystävällisenä kuntana 2023 Pohjanmaalla. Palkinnon myönsivät Pohjanmaan järjestöneuvottelukunta, Pohjanmaan liitto ja Pohjanmaan Yhdistykset ry. 

Yhteistyössä mukana Pohjanmaan liitto, Pohjanmaan järjestöneuvottelukunta, Kuntaliitto, Mannerheimin lastensuojeluliitto ja Kuuloliitto.

Tietoa webinaareista löydät myös Pohjanmaan liiton sivuilta.

Skip to content