Verkostotoiminta

Pohjanmaan kumppanuusverkosto

Pohjanmaan kumppanuusverkosto on Pohjanmaan liiton avoin yhteistyöfoorumi järjestöille, yhdistyksille ja muille vapaaehtoistoimijoille. Verkosto vastaa järjestöjen tarpeeseen laaja-alaisuudesta ja on avoin kaikille. Toiminnan painopisteenä on verkostoituminen, ja tavoitteena on muun muassa edistää järjestöjen välistä ja järjestöjen ja kuntien välistä yhteistyötä. Toimintaa suunnitellaan yhteistyössä vapaaehtoissektorin kanssa.

Verkosto valitsee joka toinen vuosi Vuoden järjestöystävällisen kunnan yhteistyössä Pohjanmaan Yhdistykset ry:n kanssa. Lisäksi verkostossa suunnitellaan vuosittain järjestettävää Pohjanmaan osallisuusareenaa.

Verkoston sähköpostilistaan voit liittyä täällä:

https://www.obotnia.fi/fi/yhteistyo-ja-edunvalvonta/osallisuus/verkostotoiminta#:~:text=Verkosto%20valitsee%20joka,voit%20liitty%C3%A4%20t%C3%A4%C3%A4ll%C3%A4

 

Pohjanmaan demokratiainnovaatioverkosto

Demokratiainnovaatioverkosto kokoaa yhteen laajasti alueen julkisen sektorin, kuten kuntien ja hyvinvointialueen työntekijöitä, korkeakouluja, järjestöjä sekä muita osallisuus- ja demokratiatyön parissa toimivia. Verkosto on jatkoa Pohjanmaan liiton, Pohjanmaan hyvinvointialueen ja Pohjanmaan Yhdistykset ry:n Sitra Lab 4 -muutosohjelmassa kehitetyille Demokratiatalkoille. Pohjanmaan Yhdistykset on mukana kehittämässä verkoston toimintaa.

Verkoston sähköpostilistaan voit liittyä täällä. 

Seuraavat tapaamiset: 

14.3. klo 13–14: Demokratiainnovaatioverkosto – Asukasraadit

Tutkijatohtori Tomi Niemi Vaasan yliopiston Sosiaali- ja terveyshallintotieteistä tulee keskustelemaan meidän kanssamme asukasraadeista.

Paikka: Teams

****

6.5. klo 13–14: Demokratiainnovaatioverkosto – Nuorten osallisuudesta

Kimmo Rautanen, suunnittelija/projektitutkija, Åbo Akademi, kertoo projekteista, jossa pilotoidaan eri tapoja osallistaa nuoria mm. pelillisyyden kautta. 

Paikka: Teams

Skip to content