Yhdistykset

Haluaako järjestösi varata teemapäivän?

OLKA koordinoi sairaalassa tapahtuvaa järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa.

OLKA tarjoaa yhdistyksille:

  • Kanavan sairaalaan, mahdollisuuksia toimia ja osallistua
  • Mahdollisuuden tavoittaa potilaita ja heidän läheisiään jo sairaalassa
  • Näkyvyyttä
  • Yhteistyö sairaalan yksiköiden kanssa

Tule pitämään teemapäivää Vaasan keskussairaalaan!

Teemapäivät toimivat loistavana keinona esitellä omaa yhdistyksen toimintaa, saada lisää näkyvyyttä, rekrytoida uusia jäseniä ja tavata jo yhdistyksessä olevia jäseniä, verkostoitua ja tutustua OLKAn työntekijöihin. Teemapäivän aikana yhdistys esittelee omaa toimintaa ja jakaa tietoisuutta eri sairauksista sairaalassa kävijöille ja henkilökunnalle. Teemapäivä Vaasan keskussairaalassa voidaan pitää OLKA-pisteillä (H-talon pääaulassa ja A1) tai ”vanhassa” pääaulassa T-rakennuksessa.

Varaa teemapäivä tämän linkin kautta: https://bit.ly/olkateema2024 

Kysymyksiä teemapäivien liittyen ja sähköisen materiaalin toimitukset: olka@pohy.fi tai 040 7333 437 / 040 7333 471. Ota yhteyttä, voimme yhdessä myös pohtia teemapäivän toteutusta. OLKAn työntekijät auttavat yhdistystä teemapäivän pidossa.

Tapahtuma- ja koulutusmainokset sairaalan ilmoitustaululle

Yhdistykset voivat laittaa mainoksia tulevista tapahtumista, koulutuksista ja luennoista OLKA-pisteen ilmoitustaululle (A1). Lähetä meille valmiit mainokset olka@pohy.fi , niin voimme viedä mainokset sairaalaan ja/tai näyttää OLKA-pisteen info-tv:ssä.

OLKA yhdistysvierailut

OLKAn työntekijät tulevat mielellään kertomaan OLKA-toiminnasta, vertaistuesta tai muista yhteistyömahdollisuuksista. Vierailun voitte varata ottamalla yhteyttä OLKAn työntekijöihin.

Yhdistyksen vertaistoiminta Vertaistaloon

OLKAn koordinoima valtakunnallinen Vertaistalo-verkkopalvelu tarjoaa luotettavaa tietoa ja vertaiskokemuksia. Palvelu kokoaa yhteen potilasyhdistysten tarjoamaa vertaistukea sairastuneelle ja heidän läheisilleen Etsi vertaistukea -hakukoneeseen.

Ilmoita yhdistyksenne vertaistoiminta Vertaistaloon!

Skip to content