Järjestöjen ja OLKAn yhteistyötapaaminen Kristiinankaupungissa 5.3

27.2.2024

OLKA-toiminta laajenee Kristiinankaupinkiin. Kutsumme alueen sosiaali- ja terveysalan yhdistykset sekä muita hyvinvointia edistäviä yhdistyksiä yhteistyötapaamiseen tiistaina 5.3.2024 klo 16.00–17.00 Terveyskeskukseen, Lapväärtintie 8, keskustelemaan siitä, millainen OLKA-toiminta tulee olemaan ja miten yhdistykset voivat hyötyä siitä.

Saatte tapaamisen yhteydessä myös OLKA-kansion, johon täytätte materiaalin, jonka yhdistys haluaa olevan saatavilla OLKA-pisteessä. Paikalla ovat Vaasan OLKA-henkilöstö sekä Tiia Krooks, aluepalvelupäällikkö, ja Riikka Mäki-Valtari, laatukoordinaattori hyvinvointialueelta.

Lue lisää OLKA-toiminnasta Pohjanmaalla seuraavien linkkien kautta: https://pohjanmaanhyvinvointi.fi/tietoa-meista/hyvinvoinnin-ja-terveyden-edistaminen/olka/ ja https://www.pohy.fi/olka/

Lämpimästi tervetuloa yhteistyötapaamiseen 5.3! Olemme kiitollisia, jos kutsu menee eteenpäin yhdistyksille/yksiköille, jotka saattaisivat olla kiinnostuneita tästä toiminnasta!

Jos kukaan teidän yhdistyksestänne ei voi osallistua 5.3, kansiot voidaan hakea myöhemmin. Ota tällöin yhteyttä Tiia Krooksiin, tiia.krooks@ovph.fi

Ilmoittakaa yhdistyksenne ja osallistujien määrä osoitteeseen olka@pohy.fi.

OLKA-toiminta on maksuton.

Tervetuloa!

Skip to content