Yleishyödyllisten yhteisöjen toimintaedellytykset halutaan turvata sote- ja maakuntauudistuksessa -STM

STM: Yleishyödyllisten yhteisöjen toimintaedellytykset halutaan turvata sote- ja maakuntauudistuksessa. Hallituksen reformiministerityöryhmä on puoltanut sote-uudistuksen projektiryhmän valmistelemia keinoja, joilla tuetaan hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyötä uusissa maakunnissa ja selvennetään järjestöjen toimintamahdollisuuksia. Sote-uudistuksen projektiryhmä julkaisi linjaukset 22. toukokuuta.

http://stm.fi/artikkeli/-/asset_publisher/jarjestojen-asemaa-vahvistetaa...

Liitteenä alla Yleishyödyllisten yhteisöjen toimintaedellytykset sote- ja maakuntauudistuksessa pdf- tiedosto - Hallituksen reformi työryhmä. Uutinen löytyy Innokylän Järjestöt sote- ja maakuntauudistuksen rakentajina etusivun uutiset – kohdasta.

SOSTEtalk! on kaksipäiväinen koulutus- ja seminaaritapahtuma, joka tarjoaa monipuolisen katsauksen sote-alan ajankohtaisiin kysymyksiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin. Tule mukaan Ouluun 3.-4.10. Ilmoittaudu nyt.

Tiesitkö, että SOSTE-kirjeestä luet ajankohtaiset kuulumiset SOSTEsta, jäsenjärjestöistä ja toimintaympäristöstä? Tilaa viikoittain ilmestyvä uutiskirje ja pysyy ajan tasalla.

Händelse typ: 
Datum: 
fredag, juni 9, 2017 (Hela dagen)