Projektkoordinator, kom och jobba med oss!

Projektkoordinator

Är du intresserad av ett omväxlande och intressant arbete inom föreningsvärlden?

Föreningscentren i tre olika landskap söker nya medarbetare till projektet Föreningskliniken (Föreningskliniken 2021–2023).
Projektets syfte är att stöda verksamhetsförutsättningarna för föreningscentren och deras medlemsorganisationer. Verksamheten främjar social- och hälsoorganisationers samarbete med läroinrättningar och företag inom området, samt projektkunnande och rekrytering av nya föreningsmedlemmar.
Projektet administreras av föreningscentren Österbottens Föreningar rf (POHY), i samarbete med Kosti ry från mellersta Österbotten och Yhteisöjen Yhdistys ry från södra Österbotten.

Projektkoordinatorn
ansvarar för helhetskoordineringen av projektet och administrationen. Den anställda koordinerar projektet och samarbetet med föreningar, företag och läroinrättningar. Projektkoordinatorn fungerar som förman för projektets två anställda, vars arbetsplatser är belägna i Seinäjoki och Karleby. Projektkoordinatorns arbetsplats finns i Vasa.

Vi förutsätter

  • lämplig högskoleutbildning
  • kännedom av föreningsverksamhet och projekthantering
  • ledarskapserfarenhet och ett självständigt grepp i arbetet
  • goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska och svenska
  • erfarenhet av projektarbete och koordinering
  • samarbets-, förhandlings- och koordineringsförmåga
  • god kommunikationsförmåga
  • förmåga att nätverka, t.ex. läroinrättnings- och företagssamarbete
  • arbetserfarenhet av social- och hälsobranschen ses som fördel

Arbetet kräver tillgång till egen bil och innebär delvis också kvällsarbete. Arbetsförhållandet inleds i juni 2021 och sträcker sig till slutet av maj 2024. Projektet har föreslagits ingå i den verksamhet STEA stöder men inväntar ännu slutgiltigt godkännande. Lönen bestäms utgående från TES för organisationer inom det sociala området och prövotiden är 6 månader.

Vi erbjuder bra arbetsgemenskap, projektteamets stöd, samt intressanta och varierade uppgifter. Sänd en fritt formulerad ansökan och CV med löneanspråk senast den 30.4 kl. 16 till tuula.jantti [at] pohy.fi
Närmare information per telefon fås av organisationschef Tuula Jäntti 044-259 mån 19.4 kl. 12-14 och tis 27.4 kl. 12-14. Mer informations på www.pohy.fi.

Se också projektets två andra arbetsplatser i Seinäjoki och  Karleby.