Beställ nyhetsbrev

Beställ Österbottens Föreningars veckobrev
Tidigare veckobrev hittar du här.

 

 

Datero är ett IKT-center för personer med särskilda behov. Beställ deras nyhetesbrev här

 

Invalidförbundet är en nationell organisation som utför påverkansarbete och producerar tjänster för personer med fysiska funktionsnedsättningar och nedsatt funktionsförmåga. Beställ deras nyhetsbrev här! (sidan är på finska)

 

JELLI.FI- nättjänst är Norra Karelens webbtjänst för medborgar- och föreningsverksamhet. Beställ deras nyhetsbrev här! (sidan är på finska)

 

Medborgararenan är en obunden förening, vars syfte är att främja medborgarnas frivilliga och självinitierade verksamhet och deltagande samt öka samverkan mellan olika aktörer inom den nationella frivilligsektorn. Beställ deras nyhetsbrev här. (Texten är på finska).

 

LAPE-akademin är en lärande- och coachningsprocess som ordnas under 2019 för att stödja ledningen av välfärden för barn, unga och familjer. Beställ deras nyhetsbrev här! (sidan är på finska) 


PWC-Suomis tjänster för stiftelser och föreningar. Beställ deras nyhetsbrev här! (sidan är på finska) 
 

Svenska folkskolans vänner. SFV främjar utbildning, kultur och fri bildning på svenska i Finland. Här kan du beställa deras nyhetsbrev!

 

SOSTEnyheter – Du kan läsa mer nyheter och utbildningar för föreningar och organisationer här! (Nyhetsbreven är på finska)

 

Vasa sommaruniversitet - Prenumerera på Vasa sommarunis nyhetsbrev så får du info om våra nya kurser per e-post.