POHY työllistää nuoren tai osatyökykyisen kahdeksi vuodeksi

2.1.2023

Haemme järjestötyöhön STEA:n Paikka-auki avustusohjelman mukaiseen hankkeeseen joko nuorta max. 29-vuotiasta tai osatyökykyistä henkilöä ilman ikärajaa 2 vuoden työsuhteeseen vuosille 2023-2024.

Kiinnostaa työ järjestöjen parissa? Nyt tarjolla mahdollisuus työllistyä sekä opiskella yhtä aikaa ammattiin. Tarjolla mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä mukavien työkavereiden parissa. Tartu tilaisuuteen ja hae Pohjanmaan Yhdistykset ry:lle.

Työhön yhdistyy oppisopimuskoulutus Liiketoiminnan ammattitutkintoon tai Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoon. STEA:n kriteerien mukaan valitun henkilön pitää olla työtön. Rahoitus on ehdollinen siihen saakka, kunnes STEA vahvistaa rahoituksen tammikuun loppuun mennessä.

Työtä tarjotaan Pohjanmaan sosiaali- ja terveysalan järjestöjen katto-organisaatiossa Vaasassa sijaitsevassa järjestökeskuksessa. Tehtäviin kuuluu järjestösektorin- sekä järjestökeskuksen toimintaan tutustuminen ja osallistuminen vaihteleviin ja monipuolisiin tehtäviin järjestökeskuksessa pääpainon ollessa toimisto-, viestintä- ja markkinointitehtävissä.

Tarjoamme kokopäivätyötä, mutta tehtävä on mahdollista muokata myös osapäivätyöksi. Tehtävä edellyttää halua oppia, sosiaalista luonnetta, tietoteknisiä valmiuksia ja mielellään molempien kotimaisten kielten taitoa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan alkuvuodesta. Palkka määräytyy sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaisesti, koeaika 4 kk. Työpaikka sijaitsee Korsholmanpuistikko 44, II krs, 65100 Vaasa.

Hakemukset: Toiminnanjohtaja Tuula Jäntti, Pohjanmaan Yhdistykset ry, Korsholmanpuistikko 44, 65100 Vaasa tai sähköpostilla: tuula.jantti@pohy.fi. Hakuaika päättyy 20.1.23 klo 16.00. Hakemuksen liitteeksi riittää ansioluettelo/CV, ei muita todistuksia.

Työpaikkaa koskevat puhelintiedustelut 3.1.2023 klo 14-15 ja 4.1.2023 klo 14-15 POHY:n järjestöpäällikkö Raija Koivisto 040 8244 168.

Skip to content