Tilaa uutiskirjeitä

Tilaa Pohjanmaan Yhdistykset ry:n uutiskirje täältä.

 

Datero on tieto- ja viestintätekniikkakeskus, joka tarjoaa tietotekniikkaa erityistarpeisiin. Tilaa heidän uutiskirjeensä täältä.

 

Invalidiliiton jäsenkirje kertoo ajankohtaisia kuulumisia liiton järjestötoiminnasta jäsenille ja muille asiasta kiinnostuneille. Tilaa heidän uutiskirjeensä täältä.

 

JELLI.FI- verkkopalvelu on maksuton Pohjois-Karjalan kansalais- ja yhdistys-toiminnan sivusto. Tilaa heidän uutiskirjeensä täältä.

 

Kansalaisareena on vapaaehtoistoiminnan yhteiskunnallinen vaikuttaja ja ainoa kaikkien vapaaehtoistoimijoiden edunvalvoja Suomessa. Tilaa heidän uutiskirjeensä täältä.

 

LAPE-akatemia on vuoden 2019 kestävä oppimis- ja valmennusprosessi, joka tukee lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin johtamista. Tilaa heidän uutiskirjeensä täältä.

 

PWC-Suomen palvelut säätiöille ja yhdistyksille. Tilaa heidän uutiskirjeensä täältä.

 

Svenska folkskolans vänner (SFV) omistaa tai toimii päämiehenä erilaisissa opetusyksiköissä, välittää oman opintokeskuksen kautta tukea kurssitoiminnalle ja opintopiireille, omistaa kustantamoja, julkaisee kulttuurilehtä ja kirjoja, sekä innostaa ja tukee yksityisiä henkilöitä palkinnoilla ja stipendeillä. Tilaa heidän uutiskirjeensä täältä. (kirjeet ovat ruotsiksi).

 

Yhdessä tehty hyvä elämä kaikille. SOSTE kokoaa yhteen yli 200 sosiaali- ja terveysjärjestöä rakentamaan sosiaalisen hyvinvoinnin ja terveyden edellytyksiä, osallistumismahdollisuuksia sekä oikeudenmukaista ja vastuullista yhteiskuntaa. Tilaa heidän uutiskirjeensä täältä.

 

Vaasan kesäyliopisto – Tilaamalla Vaasan kesäyliopiston uutiskirjeen saat tiedon uusista koulutuksista kätevästi suoraan sähköpostiisi.