Järjestöklinikka-hanke hakee hanketyöntekijää Etelä-Pohjanmaan alueelle

3.5.2023

Hanketyöntekijä, Järjestöklinikka-hanke, Pohjanmaan Yhdistykset ry – Österbottens Föreningar rf, Etelä-Pohjanmaa, Järjestöklinikka-hankeen työntekijä, Seinäjoki

Kolmen järjestökeskuksen yhteinen Järjestöklinikka-hanke (2021–2023) hakee työntekijävahvistusta tiimiinsä!

Kolmen maakunnan Järjestöklinikka-yhteishankeen toteuttajina ovat Pohjanmaan Yhdistykset ry (POHY), Kosti ry Keski-Pohjanmaalta sekä Yhteisöjen Yhdistys ry Etelä-Pohjanmaalta. Vuonna 2021 käynnistynyt hanke tukee ja vahvistaa alueen sotejärjestöjen toimintaedellytyksiä sekä kehittää oppilaitos- ja yritysyhteistyötä. Tavoitteena on tukea järjestökeskuksien ja niiden jäsenjärjestöjen toimintaedellytyksiä. Hanketta hallinnoi Pohjanmaan Yhdistykset ry (POHY).

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen hanketyöntekijää Järjestöklinikka-hankkeeseen.
Vastaat hankkeen tavoitteiden mukaisesta toteutuksesta Etelä-Pohjanmaalla. Hankkeessa kanssasi työskentelevät Vaasan järjestökeskuksessa toimiva hankekoordinaattori ja Kokkolan järjestökeskuksessa toimiva hanketyöntekijä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa yhteistyö eri järjestöjen, yritysten ja oppilaitosten kanssa, viestintä ja markkinointi, koulutukset, tapahtumat sekä muu hankeen tavoitteita ja tuloksellisuutta tukeva työ. Erityisesti työn painopiste hankkeen loppuvaiheessa on kehitettyjen toimintamallien juurruttamisessa ja mallintamisessa. Työn arvoitu kesto on 1.8.2024 saakka.

Odotamme hanketyöntekijältä
-soveltuvaa korkeakoulututkintoa
-vahvaa järjestötoiminnan tuntemusta
-erittäin hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa, ruotsinkielen taito katsotaan eduksi
-hankeosaamista ja organisointitaitoja
-vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
-hyvää viestintäosaamista
-yhteistyökykyä ja verkosto-osaamista, esim. oppilaitos- ja yritysyhteistyö
-itsenäistä työotetta
-työkokemus sosiaali- tai terveysalalta katsotaan eduksi

Tarjoamme hyvän työyhteisön, hanketiimin tuen sekä mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä. Tehtävä on määräaikainen kokoaikatyö, joka voi sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työ edellyttää matkustamista ja oman auton käyttöä. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta, koeaika 4kk. Työntekijän toimipiste on Seinäjoella Järjestötalon tiloissa, os. Kalevankatu 2., 3krs. Järjestötalo on savuton työyhteisö.

Hakemukset osoitetaan Yhteisöjen Yhdistys ry:n toiminnanjohtaja Miisa Lammiselle miisa.lamminen@jtalo.fi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään perjantaina 19.5.2023 mennessä osoitteella miisa.lamminen@jtalo.fi. Viestin otsikoksi ”työhakemus Järjestöklinikka.” Työn kesto on sidoksissa STEA:n hankkeelle myöntämään avustukseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä voidaan täyttää heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Tarkemmat tiedustelut Järjestöklinikka-hankkeen sisällöistä voi osoittaa Järjestöklinikka-hankkeen koordinaattori Eeva Ehnille p. 044 756 5413 seuraavina ajankohtina: pe 5.5. klo 8-15, ti 9.5. klo 8-10 ja klo 17-18.

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11959758?searchPhrase=Hankety%C3%B6ntekij%C3%A4&locations=Sein%C3%A4joki&&announced=0&leasing=0&remotely=0&&&&english=false&sort=1

Skip to content