Välittämisen koodi 30.11 Vaasassa

Lasten ja nuorten hyvinvointi on yhteiskunnassamme kuin talon kivijalka: tukevan kivijalan varaan on hyvä rakentaa, mutta huonosti perustettuna on riski talon sortumiseen suuri. Kivijalan tukevuuteen on panostettava ja tehtävä työ huolella. Kyse on ennen kaikkea lapsen ja nuoren hyvän elämän turvaamisesta, onnellisesta tulevaisuudesta, mutta myös taloudesta - varhainen  ja välitön toiminta säästää miljoonia.  Tästä on kysymys Välittämisen koodissa.

Välittämisen koodi on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ja Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston luoma, yhteistyössä  nuorten ja laajan viranomais- ja järjestöjoukon sekä Seinäjoen kaupungin kanssa edelleen kehittämä ja parhaillaan pilotoima varhaisen ja välittömän avun suomalainen toimintamalli.  

Työ on osa Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston  koordinoimaa kokonaisturvallisuuden yhteistoimintaa lasten ja nuorten hyvän elämän hyväksi.

Kokemuksemme ovat hyviä ja haluamme viedä tärkeää viestiämme eteenpäin.  Välittämisen koodi roadshow vierailee 26.11 Tampereella, 30.11 Vaasassa, 2.12 Kokkolassa ja 3.12 Jyväskylässä.

Ilmoittaudu pian - tule mukaan  välittämään elämää !

Ilmoittautumiset 20.11.2015 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset [at] eptek.fi.

Päivämäärä: 
Maanantai, marraskuu 30, 2015 - 10:00 - 13:30