Sote-uudistuksen ajankohtaisseminaari 11.12. Seinäjoella

Hävisikö sosiaalinen? - Painavaa asiaa sosiaalipolitiikasta ja sosiaali- ja terveyspalvelujen murroksesta

Ajankohtaisseminaari pohjalaismaakuntien alueen kuntien ja kuntayhtymien päättäjille, johtaville viranhaltijoille ja luottamushenkilöille.

Tervetuloa syksyn ajankohtaiseen sote-uudistuksen seminaariin: ”Hävisikö sosiaalinen – Painavaa asiaa sosiaalipolitiikasta ja sosiaali- ja terveyspalvelujen murroksesta”! Pohjanmaan maakuntien sosiaalialan osaamiskeskus SONet BOTNIAn järjestää aamupäivän tiiviin seminaarikokonaisuuden Seminaari järjestetään yhteistyössä Seinäjoen, Kokkolan ja Vaasan kaupunkien kanssa.

Aika: pe 11.12.2015 klo 9.00 -12.00 (Tervetulokahvit 8.30 - 9.00)

Paikka: Frami B, Auditorio 2 (Kampusranta 9, Seinäjoki)

Osallistujat: Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueen kuntien ja sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymien johtajat, muut sosiaali- ja terveydenhuollon johtavat viranhaltijat, sosiaalialan osaamiskeskusten ja perusterveydenhuollon yksiköiden johtajat ja kehittämishenkilöstö, maakuntien liittojen johto, luottamushenkilöt kunnissa ja maakuntien liitoissa, sosiaali- ja terveydenhuollon yksityiset palvelutuottajat ja korkeakoulujen sote-yksiköiden johtajat.

Puhujina ylijohtaja Kirsi Varhila STM, prof. Jorma Sipilä, tutkimuspäällikkö Minna Kivipelto THL sekä professori Aila-Leena Matthies Kokkolan yliopistokeskus Chydenius.

Ajankohtaisseminaarin puheenjohtajana toimii projektinjohtaja Harri Jokiranta, Etelä-Pohjanmaan sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenneuudistus.

Auditorioon mahtuu 205 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ajo-ohjeet paikalle löytyvät ohjelmassa olevasta linkistä.

Lämpimästi tervetuloa! Ni är varmt välkomna!   

 

Päivämäärä: 
Perjantai, joulukuu 11, 2015 - 09:00 - 12:00