POHY:n palvelut

Kokouskahvitusten tilaaminen POHY:ltä​

Jos haluatte tilata kahvin ja syötävää kokoukseen niin ottakaa yhteyttä:
Ralf Fagerlund, +358 44 709 1141, ralf.fagerlund [at] pohy.fi. Laskutus sopimuksen mukaan.

IT-tuki palvelee POHY:n toimistolla seuraavissa asioissa

Avustaa/opastaa tietokoneiden käytössä, esim. päivityksissä ja tietoturva asioissa, office-ohjelmistojen käytössä (word/excel/powerpoint). Sähköpostien kanssa ilmenevissä ongelmissa (outlook/mozilla thunderbird). Kotisivujen teko/päivitys. Työaika arkisin klo 9-14.
It-tuki [at] pohy.fi / Puh: 050 466 8978

Kivo Plus Tandem –polkupyörä vuokrattavissa Vajaaliikkeisten Kunto– Bot för rörelsehindrade ry:ltä. (VLK)

VLK ry:n Vaasan alueentoimijat vuokraa perheille Kivo Plus Tandem –polkupyörää. Kivo Plus on sähköavusteinen kolmipyöräinen tandem, jossa ohjaajan paikalla on lapsi tai nuori. Polkupyörän kahdeksan vaihdetta ja muut hallintalaitteet ovat avustajan ohjaustangossa, ja etuistuimessa on vartalotuki ja poljintuet.
Polkupyörän vuokraamisen tarkoitus on tarjota perheille mahdollisuus itsenäiseen liikkumiseen ja erityislapselle oikeuden olla ohjaajan paikalla. Lisätietoa Kivo Plus Tandem –polkupyörästä ja sen käytöstä löytyy MALIKKEEN sivuilta:
http://www.malike.fi/media/Malike/Kaytto_ja_turvallisuusohjeet/Pyoraily/Van_Raam_Kivo_Plus.pdf
Polkupyörän vuokra-aika on mahdollista sopia kahdesta viikosta kuukauteen. Polkupyörän kuukausivuokra on 20 €/kk, lyhyemmät vuokrat lasketaan vuokra-ajan pituuden mukaan. Lisätietoa polkupyörästä sekä vuokrauksen ehdoista voi tiedustella Sofi Djupsöbackalta sofi.djupsjobacka [at] pohy.fi, 050 434 0069.

Taikofon

Taikofon on eräänlainen tyyny, jossa sisäänrakennettu, ladattava äänilähde, äänten ja väristysten avulla stimuloi monta eri aistia yhtäaikaisesti. Se voi auttaa sinua keskittymään, rentoutumaan, ja rauhoittumaan – riippuen minkälaista musiikkia tai ääniä valitset kuunneltavaksi. Nyt on POHY:n jäsenjärjestöjen mahdollista saada tyyny jopa kuukaudeksi itselleen lainaksi kokeiltavaksi. Varaukset info [at] pohy.fi
Lisää infoa Taikofonista myös netissä: http://taikofon.fi/