Me OLKAlaiset

Pohjanmaan Yhdistykset ry on yhteistyössä Vaasan keskussairaalan kanssa aloittanut OLKA® -hankkeen sairaalassa jo toiminnassa olevan vapaaehtoistoiminnan tukemiseksi ja kehittämiseksi sairaalassa. OLKA-koordinaattorina toimii Niina Hakala ja OLKA-työntekijänä Malin Boholm. OLKA sai kolmen vuoden hankkeen jälkeen rahoituksen pysyvämpään toimintaan.

OLKA on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. Toiminnan tavoitteena on tarjota potilaille ja heidän läheisilleen kiireetöntä kohtaamista sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa.  OLKA tarjoaa vertaistukea, aula-avustajan palveluja, juttukavereita, leikkikavereita, teemapäiviä sekä tietoa tuesta ja potilasyhdistyksistä.

Arvostamme kovasti jo tähän mennessä tehtyä vapaaehtoistoimintaa Vaasan keskussairaalassa ja OLKA-tiimi toivoo, että kaikki vapaaehtoiset jatkaisivat toiminnassa mukana. Järjestämme täydennyskoulutusta kesän jälkeen, nykyinen vapaaehtoistoiminta jatkuu ennallaan siihen saakka.  Toivottavasti saamme myös uusia vapaaehtoisjäseniä OLKA-perheeseemme. Vastaamme mielellään kysymyksiin toiminnasta sekä vastaanotamme uusia vapaaehtoisia.

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,

Niina & Malin

 

Niina Hakala

OLKA-koordinattori

040 7333 471, niina.hakala [at] pohy.fi

 

Malin Boholm

OLKA-työntekijä

040 7333 437, malin.boholm [at] pohy.fi