Maksuton koulutus yhdistyksille jatkuu - Yhdistys työnantajana 17.11.2015

Maksutonta koulutusta yhdistysten puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille Kokkolassa  - varaa paikkasi.

Kehittyvä yhdistys -koulutuksessa tutustutaan teemailloissa yhdistyksen toimivaan hallinnointiin ja työnantajarooliin sekä tunnistetaan työyhteisön ilmiöitä. Saat konkreettista tietoa työnantajuuteen liittyvistä hallituksen tehtävistä, henkilöstöjohtamisesta sekä pohdit, mistä rakentuvat hyvinvoivat työntekijät.

Koulutus on suunnattu erityisesti sosiaali- ja terveysalan yhdistystoimijoille, mutta myös muiden toimialojen yhdistysten puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat ovat tervetulleita. Koulutukseen otetaan 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Suositeltavaa on, että samasta yhdistyksestä osallistuu 1 - 2 henkilöä.

Voit osallistua kaikkiin teemailtoihin  tai valita itsellesi kiinnostavimman. Koulutus on maksuton. Koulutuksen toteuttavat yhteistyössä OK-opintokeskuksen kanssa SOSTE, Suomen 4H-liitto ja Yhteisöklubi Silta. Kouluttajana toimii aluejohtaja Riitta Huhtala Suomen 4H-liitosta.

Yhdistys työnantajana 17.11.2015

Kuullaan yhdistyksen työnantajarooliin liittyvät asiat ja tehtävät yhdistyksen johtamisen ja kehittyvän yhdistyksen näkökulmasta. Ilmoittaudu tästä.

Päivämäärä: 
Tiistai, marraskuu 17, 2015 (Koko päivä)