Jäsenpalvelut

Tarjoamme jäsenillemme ilmaisia ajankohtaisia koulutuksia, seminaareja ja tilaisuuksia. Jäsenyhdistyksillämme on mahdollisuus käyttää kokous- ja toimitilojamme sekä toimistopalveluja kuten esim. kopiointi- ja skannauspalveluja. Yhdessä kehitämme yhdistysten digivalmiuksia, tiedottamista sekä viestintää. Yhteistyössä voimme vahvistaa ja mahdollistaa vertais-, vapaaehtois- sekä kokemustoimintaa. Järjestökeskus soveltuu moneen ja toimimme myös tärkeänä kohtaamispaikkana.

Jäsenyhdistyksenä sinulla on mahdollisuus

- yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen mm. yhteisten lausuntojen ja aloitteiden kautta
- käyttää kokoustiloja ilmaiseksi 5 krt/kk
- saada näkyvyyttä POHY:n tiedotuskanavien ja yhteistyöverkoston avulla
- saada tietoa alueen ajankohtaisista tapahtumista
- osallistua meidän toistuviin tapahtumiimme kuten Järjestöt sairaalassa ja Mielenterveysviikko
- vuokrata säilytystilaa esim. yhdistyksen mapeille
- kokouskahvituksen tilaaminen osoitteesta info [at] pohy.fi (laskutus sopimuksen mukaan).

 

Autamme ja lainaamme

 

IT-tuki 

Avustamme ja opastamme tietokoneiden käytössä POHY:n toimistolla, esim. päivityksissä ja tietoturva-asioissa, Office-ohjelmistojen käytössä (Word/Excel/PowerPoint) tai sähköpostien kanssa ilmenevissä ongelmissa.

Autamme myös ohjelmistohankintojen järjestämisessä techsoup.fi:n kautta. Esimerkiksi järjestöille on tarjolla ilmainen Microsoft Office 365 ja muita alennuksia ohjelmistoista.

Ota yhteyttä  It-tuki [at] pohy.fi / Puh: 050 466 8978

 

Vammaiskortin hakeminen

Autamme sinua Vammaiskortin hakemisessa.  Voit hakea Vammaiskorttia olemassa olevalla, sinulle jo myönnetyllä virallisella päätöksellä. Lisätietoja Vammaiskortista ja sen hakemisesta löydät tästä
Ota yhteyttä info [at] pohy.fi

 

Vuokraa Kivo Plus Tandem –polkupyörä

VLK ry:n Vaasan alueentoimijat vuokraa perheille Kivo Plus Tandem –polkupyörää. Kivo Plus on sähköavusteinen kolmipyöräinen tandem, jossa ohjaajan paikalla on lapsi tai nuori. Polkupyörän kahdeksan vaihdetta ja muut hallintalaitteet ovat avustajan ohjaustangossa, ja etuistuimessa on vartalotuki ja poljintuet. Polkupyörän vuokraamisen tarkoitus on tarjota perheille mahdollisuus itsenäiseen liikkumiseen ja erityislapselle oikeuden olla ohjaajan paikalla. Lisätietoa Kivo Plus Tandem –polkupyörästä ja sen käytöstä löytyy MALIKKEEN sivuilta.
Polkupyörän vuokra-aika on mahdollista sopia kahdesta viikosta kuukauteen. Polkupyörän kuukausivuokra on 20 €/kk, lyhyemmät vuokrat lasketaan vuokra-ajan pituuden mukaan. Lisätietoa polkupyörästä sekä vuokrauksen ehdoista voi tiedustella Vaasan kaupungin liikuntatoimesta Tatjana Asplundilta tatjana.asplund [at] vaasa.fi, +358 40 0893 665.

 

Taikofon

Taikofon on eräänlainen tyyny, jossa sisäänrakennettu, ladattava äänilähde, äänten ja väristysten avulla stimuloi monta eri aistia yhtäaikaisesti. Se voi auttaa sinua keskittymään, rentoutumaan, ja rauhoittumaan – riippuen minkälaista musiikkia tai ääniä valitset kuunneltavaksi. Nyt on POHY:n jäsenjärjestöjen mahdollista saada tyyny jopa kuukaudeksi itselleen lainaksi kokeiltavaksi. Varaukset info [at] pohy.fi
Lisää infoa Taikofonista myös netissä: http://taikofon.fi/