POHY hakee koordinaattoria OLKA-toimintaan

Pohjanmaan Yhdistykset ry hakee koordinaattoria OLKA®-toimintaan

OLKA® on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. OLKA®-toiminnan tavoitteena on tarjota potilaille ja heidän läheisilleen kiireetöntä kohtaamista sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa. OLKA®-toiminta perustuu vapaaehtoisten toteuttamaan vertaistuen tarjoamiseen potilaille, järjestöjen ja vapaaehtoisten toimintaedellytysten lisäämiseen sekä tiedon jakamiseen järjestötoiminnasta hoitohenkilökunnalle.

Meillä on kaksi työpistettä, Vaasan keskussairaalan OLKA®-piste sekä Pohjanmaan Yhdistykset ry:n järjestökeskuksessa työhuone.

OLKA®-koordinaattorina:

 • vastaat OLKA®-toimintamallin mukaisesta vapaaehtoistoiminnan suunnittelusta, koordinoinnista, toteuttamisesta ja kehittämisestä
 • vastaat OLKA®-toiminnan hallinnosta, vuosittaisesta rahoituksen hakemisesta ja raportoinnista
 • toimit esimiehenä OLKA®-työntekijälle
 • edistät sairaalan ja järjestöjen yhteistyötä Vaasan keskussairaalassa
 • toimit valtakunnallisessa OLKA®-verkostossa yhdessä OLKA®-työntekijän kanssa

Odotamme sinulta:

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • organisointi- ja johtamistaitoja
 • verkosto-osaamista, yhteistyökyky- ja neuvottelutaitoja
 • sosiaalisuutta ja ihmisläheistä työskentelytapaa
 • kokemusta kouluttamisesta
 • it-, viestintä- ja sometaitoja
 • kiitettävää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja hyvää ruotsin kielen taitoa
 • itsenäistä työotetta

Arvostamme lisäksi kokemusta työskentelystä sairaalaympäristössä sekä järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan tuntemusta. Tehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä ja työskentelyä ajoittain myös iltaisin. Työ alkaa elokuussa 2022. Palkka määräytyy sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaisesti, koeaika on 6 kuukautta.

Työpaikkaa koskevat lisätiedustelut OLKA®-työntekijä Malin Boholm sähköpostitse malin.boholm [at] pohy.fi tai puhelimitse 040 7333 437 2.8. klo 13–15 ja 4.8. klo 15–17.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 5.8. klo 16 tuula.jantti [at] pohy.fi. Haastattelemme sopivat hakijat viikolla 32. POHY tarjoaa viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuksia kehittyä sekä luoda uusia verkostoja. Saat mukavia työkavereita ja sopivassa suhteessa vapautta ja vastuuta.

Lisätietoja OLKA®-toiminnasta löydät täältä:

Pohjanmaan Yhdistykset ry (POHY) on 80 eri järjestön tai yhdistyksen katto-organisaatio, jonka toiminta-alue on Pohjanmaa. Tarkoituksenamme on kohentaa Pohjanmaan väestön terveyttä, fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä sekä yleistä hyvinvointia edistämällä jäsenjärjestöjen ja Pohjanmaalla olevien sosiaali- ja terveysalan yhdistysten yhteistyötä.