Pohjanmaalaista järjestötyötä tehdään näkyväksi videolla (Tiedote 20.5.2021)

Pohjanmaalaista järjestötyötä esittelevä video on julkaistu. Videolla järjestötyössä mukana olevat henkilöt kertovat omin sanoin siitä, mitä järjestöt heille merkitsevät ja miten järjestötyö auttaa arjessa, sosiaalisten suhteiden rakentamisessa, työllistymisessä ja vaikuttamisessa. Mukana videolla on muun muassa Vaasan sairaanhoitopiirinjohtaja ja Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymän johtaja Marina Kinnunen.

Keskeinen teema videolla kuultavissa kommenteissa on, että järjestöissä toimiminen parantaa ihmisen hyvinvointia ja terveyttä sekä tuo apua monille.

Yhtenä tavoitteena videoilla on kertoa järjestötyöstä ja sen merkityksestä kuntavaaleissa ehdokkaina oleville. Tarkoituksena on, että tulevat kuntapäättäjät tuntisivat oman kuntansa järjestökenttää ja ottaisivat yhteyksiä järjestöihin. Näin päättäjät ja järjestöt pystyvät toimimaan entistä paremmin yhdessä kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Pohjanmaan video on katsottavissa osoitteessa: https://youtu.be/CS_xsZrnVAY sekä
POHY:n sivuilla www.pohy.fi/fi/pohyn-esittelyvideot.

Pohjanmaan järjestövideo on osa laajempaa järjestövideoiden sarjaa, jossa on tehty maakuntakohtaisia videoita. Videot on toteuttanut joensuulainen viestintätoimisto Rookie Communications Oy yhteistyössä sosiaaliturvayhdistysten neuvottelukunta Sotunetin kanssa. Videoiden tuottajana on toiminut Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry.

Kaikki videot ovat katsottavissa maakuntien verkostojärjestöjen nettisivuilta www.verkostojarjestot.fi.

Videot ovat vapaasti hyödynnettävissä ja käytettävissä viestinnässä ja vaikuttamistyössä!

 

Lisätietoja:
Kitty Rönnberg
kitty.ronnberg [at] pohy.fi, 044-7565 413
Pohjanmaan Yhdistykset ry – Österbottens Föreningar rf
Korsholmanpuistikko 44, 2. krs. – Korsholmsesplanaden 44, 2:a vån.
65100 Vaasa – Vasa