Hankekoordinaattori, tule meille töihin!

Projektkoordinator

Kiinnostaako mielenkiintoinen ja vaihteleva työ järjestöjen parissa?

Järjestökeskukset kolmen maakunnan alueella hakee uusia työntekijöitä Järjestöklinikka-hankkeeseen (Järjestöklinikka-hanke 2021–2023).
Hankkeen tavoitteena on tukea järjestökeskuksien ja niiden jäsenjärjestöjen toimintaedellytyksiä. Hanke kehittää alueen sote-järjestöjen oppilaitos- ja yritysyhteistyötä, hankeosaamista ja järjestöjen jäsenhankintaa.
Hanketta hallinnoi Pohjanmaan Yhdistykset ry, osatoteuttajina Kosti ry Keski-Pohjanmaalta ja Yhteisöjen Yhdistys ry Etelä-Pohjanmaalta.

Hankekoordinaattori
vastaa hankkeen kokonaiskoordinaatiosta ja hallinnosta. Työntekijä tulee koordinoimaan hanketta ja yhteistyötä järjestöjen, yritysten, oppilaitosten kanssa. Hankekoordinaattori toimii esimiehenä hankeen kahdelle työntekijälle, joiden toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella ja Kokkolassa. Hankekoordinaattorin toimipiste sijaitsee Vaasassa.

Odotamme työntekijältä

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • järjestö- ja hankeosaamista
  • esimieskokemusta ja itsenäistä työotetta
  • hyvää suullista ja kirjallista suomen ja ruotsin kielen taitoa
  • vuorovaikutus-, neuvottelu- ja organisointitaitoja
  • hyvää viestintäosaamista
  • verkosto-osaamista, esim. oppilaitos- ja yritysyhteistyö
  • työkokemus sosiaali- tai terveysalalta katsotaan eduksi

Tehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä ja työskentelyä osittain myös iltaisin. Työsuhde alkaa kesäkuussa 2021, mikäli STM hyväksyy STEA:n rahoitusehdotuksen, ja kestävät toukokuun loppuun 2024. Palkka määräytyy sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaisesti, koeaika on 6 kuukautta.

Tarjoamme hyvän työyhteisön, hanketiimin tuen sekä mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään perjantaina 30.4. klo 16 mennessä tuula.jantti [at] pohy.fi
Koordinaattorin työpaikkaa koskevat puhelintiedustelut ma 19.4 klo 12-14 ja ti 27.4 klo 12-14 toiminnanjohtaja Tuula Jäntti, 044-259 1159. Lisätietoja myös www.pohy.fi.

Katso myös hankkeen 2 muuta työpaikkaa Seinäjoella ja Kokkolassa.