POHJANMAAN OSALLISUUSAREENA SIIRTYY SYKSYYN

Pohjanmaan osallisuusareena siirretään syksyyn ja järjestetään 30.9.2020.
Jos olet jo ilmoittautunut, pysyy ilmoittautumisesi voimassa. Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisesi, ilmoitathan siitä vahvistuksessa olleen linkin kautta tai Irina Norille etunimi.sukunimi [at] obotnia.fi. Ohjelmaan voi tulla muutoksia.

Webinaari: Kumppanuus ja osallisuus

Vaikka Osallisuusareena siirtyy, haluamme silti tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä myös 22.4. Järjestämme silloin Kumppanuus ja osallisuus -webinaarin klo 9.30–11. Webinaariin teemana on toimiva kumppanuus ja sen aikana kuulemme mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä tutkijoilta että kumppanuuden käytännön kehittäjiltä. Ohjelma julkaistaan huhtikuun alussa.

Voit ilmoittautua webinaariin jo nyt.

Yhteistyössä: Pohjanmaan liitto, Pohjanmaan Yhdistykset, Järjestö 2.0 -hanke, Vaasan yliopisto ja Hallinnon tutkimuksen seura.