Järjestökeskus ja Pohjanmaan Yhdistykset ovat kiinni

Pohjanmaan Yhdistykset ry (POHY) on päättänyt hallituksen linjausten mukaisesti seuraavat toimenpiteet koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Suosittelemme näitä toimia myös muille yhteisöille.

  • Järjestökeskuksessa järjestävät ja POHY:n järjestämät tilaisuudet, seminaarit ja koulutukset peruutetaan toistaiseksi, ja ainakin 13.4.2020 asti. Seurataan tiukasti viranomaisten ohjeita ja tiedotamme muutoksista.
  • Harkitaan kokoontumisten ja tilaisuuksien tarpeellisuutta muutoinkin. Kunkin tilaisuuden järjestäjä ja vastuuhenkilö huolehtii perumisesta ja siitä tiedottamisesta. Epäselvissä tilanteissa linjauksesta keskustellaan oman esimiehen kanssa.
  • Suositaan videoyhteyksien käyttöä tavallista enemmän ja pakolliset kokoukset pidetään mahdollisuuksien mukaan etänä (Teams, Skype). Suositellaan, että kokouksissa on paikalla enintään 10 henkilöä samanaikaisesti.
  • Huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja vältetään lähikontakteja ihmisten kesken, emme esim. kättele ihmisiä.

 

Toimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi.
Seuraamme yleistä tilannetta ja viranomaisten ohjeita ja tiedotamme muutoksista.

 

Pohjanmaan Yhdistykset, järjestötalo Korsholmanpuistikko 44 ja kokoushuoneet ovat kiinni ja pois käytöstä.
Pohjanmaan Yhdistyksien toiminta jatkuu, mutta henkilökunta tekee osin etätöitä. Järjestämme kokoukset etäkokouksina, joten ethän epäröi olla meihin yhteydessä poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta. POHY:n yhteystiedot löydät täältä

 

Me olemme edelleen yhteisen hyvinvoinnin asialla. Teemme työtämme tilanteen mukaan ja huomioimme erityisesti sen, että koronavirus ei leviäisi riskiryhmiin kuuluviin kuten monisairaille tai ikäihmisille.

 

”Vähemmän fyysistä läheisyyttä – enemmän henkistä yhteisyyttä”

 (Tasavallan presidentin haastattelusta 12.3.2020)

 

Lisätietoja:

Kitty Rönnberg,   044 7565 413, järjestöpäällikkö
Tuula Jäntti,         044 259 1159, toiminnanjohtaja
Markku Pulli,       050 303 7322, hallituksen puheenjohtaja