Hei te nuoret isänmaan toivot ja järjestötyön konkarit!

Miten me löydämme toisemme tässä suuressa bittiavaruudessa? Otetaan askelia toisiamme kohden, kurotetaan käsiä yhteen ja tutustutaan toistemme maailmaan. Istutaan alas, annetaan aikaa, kuunnellaan enemmän kun kysellään tai kyseenalaistetaan. Kenties puhumme eri kieltä, olemme joistain asioista eri mieltä, mutta keskitytään niihin asioihin, mistä ajattelemme samalla tavalla.

Tärkeää meille kaikille ihmisinä on ystävät, seura, yhdessä tekeminen, auttaminen, nähdyksi ja kuulluksi tuleminen, tekemisen palkitsevuus ja motivoituminen sekä toisille ja samalla myös itselle hyvän mielen tuottaminen.  Tässä on jo paljon yhteisiä asioita, joiden varassa voidaan ottaa niitä ensimmäisiä yhteisiä askelia ja ruveta rakentamaan uutta yhdistystoiminnan kenttää, jossa on tilaa meille kaikille.

Nuoret innokkaat ja idearikkaat tekijät ovat tervetulleita ja välttämättömiä yhdistysmaailmassa.  Kullanarvoista uusille yhdistysaktiiveille ja vapaaehtoisille puolestaan on se hiljainen tieto, mitä konkarit kantavat mukanaan. Nämä kun taiten yhdistää, niin tulos ei voi olla huono.

Mitä kuuluu Vaasa tapahtuma 16.11.19 on ensimmäinen askel tällä polulla. Pidetään silmät ja korvat ja ennen kaikkea sydän avoimena uusille mahdollisuuksille.

Tavataan Öviksellä!