Ajankohtaiset uutiset

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla: info [at] pohy.fi tai Whatsappilla +358 447091141.

POHY:n konttori avoinna ma-to klo 9-14, pe klo 9-13

Poikkeavat aukioloajat ilmoitamme kotisivuillamme ja somessa.

Nordic Healthcare Group Oy auttaa Pohjanmaan hyvinvointialuetta kartoittamaan ja analysoimaan korona-pandemian aiheuttamaa hoito- ja palveluvelkaa ja sen vaikutuksia. Tätä varten toteutamme elokuussa 2022 kysely alueen eri vaikuttamistoimielimille, asiakasraadeille ja järjestöille.

Pohjanmaan Yhdistykset ry hakee koordinaattoria OLKA®-toimintaan

Viikolla 26 toimisto on auki klo 9-14. Perjantaina suljemme klo 13.
Toimisto on kiinni ajalla 4.7.–31.7.2022. Kokoustilojen varauksia tai avainlainoja ei tehdä kesäloman aikana.

Kuulumisia uudistustyön ääreltä ja tarkempaa tietoa uuteen järjestötietopalveluun siirtymisestä. Mukana myös videotervehdyksiä!

Ajankohtainen videotervehdys.

Vuosikokous, kevätkokous, etäkokous, hybridikokous…Siviksen Kokouskäytännöt.fi -sivusto opastaa yhdistysten kokousten järjestämiseen ja niihin osallistumiseen.

SinneDit.fi

Sinnedit.fi on matkalla kohti uusia tuulia!

Suomen ensimmäiset aluevaalit järjestetään 23.1.2022. Hyvinvointialueita on 21 ja vaalit toimitetaan kaikilla näillä alueilla. Tämän vaalipaneelivideon aiheina ovat järjestöt hyvinvointialueiden kumppaneina, hyvinvointialueiden rahoitus sekä sosiaali- ja terveyspalvelut.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto määräsi 31.12.2021 tartuntatautilain pykälän 58 nojalla uudet kokoontumisrajoitukset, joilla kielletään Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella yli 20 henkilön ja Vaasan sairaanhoitopiirin alueella yli 10 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset s

Pohjanmaan Yhdistykset ry tarjoaa töitä osapäiväiselle järjestöassistentille 66 %:n työajalla.

Årets mentalhälsovecka har fokus på bemötande. Hur bemöter vi våra unga? Och hur bemöter vi oss själva på vår resa mot ett ökat välmående? 

Kuntien ensi vuoden talousarviotyö sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden siirtyminen hyvinvointialueille on herättänyt keskustelua järjestöjen ja erityisesti sote-järjestöjen toiminta-avustusten kohtalosta.

Aluehallintovirasto


Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen ja Vaasan sairaanhoitopiirit ovat siirtyneet koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto arvioi yhdessä sairaanhoitopiirien kanssa alueiden tautitilannetta ja mahdollisia rajoituspäätöksiä tämän ja ensi viikon aikana.

Hebu-hanke

Vaasa-Laihia –yhteistoiminta-alueen Omannäköistä elämää –hankkeessa on kerätty vammaispalveluiden asiakkailta, omaisilta, työntekijöiltä ja eri sidosryhmiin kuuluvilta henkilöiltä näkemyksiä henkilökohtaisen budjetoinnin mallin kehittämiseksi sekä nykyisten palveluiden arvioimise

Kuva kivistä

Toimivat ja laadukkaat palvelut tuovat viihtyvyyttä ja turvaa kuntalaisille. Niillä on myös painoarvoa, kun perheet miettivät mihin kuntaan asettuvat asumaan.
Mutta miten rakentaa hyvinvoiva kunta?

Pohjanmaalaista järjestötyötä esittelevä video on julkaistu. Videolla järjestötyössä mukana olevat henkilöt kertovat omin sanoin siitä, mitä järjestöt heille merkitsevät ja miten järjestötyö auttaa arjessa, sosiaalisten suhteiden rakentamisessa, työllistymisessä ja vaikuttamisessa.