Blogi arkisto | 2022

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla: info [at] pohy.fi tai Whatsappilla +358 447091141.

POHY:n konttori avoinna ma-to klo 9-14, pe klo 9-13

Poikkeavat aukioloajat ilmoitamme kotisivuillamme ja somessa.

Nordic Healthcare Group Oy auttaa Pohjanmaan hyvinvointialuetta kartoittamaan ja analysoimaan korona-pandemian aiheuttamaa hoito- ja palveluvelkaa ja sen vaikutuksia. Tätä varten toteutamme elokuussa 2022 kysely alueen eri vaikuttamistoimielimille, asiakasraadeille ja järjestöille.

Pohjanmaan Yhdistykset ry hakee koordinaattoria OLKA®-toimintaan

Viikolla 26 toimisto on auki klo 9-14. Perjantaina suljemme klo 13.
Toimisto on kiinni ajalla 4.7.–31.7.2022. Kokoustilojen varauksia tai avainlainoja ei tehdä kesäloman aikana.

Kuulumisia uudistustyön ääreltä ja tarkempaa tietoa uuteen järjestötietopalveluun siirtymisestä. Mukana myös videotervehdyksiä!

Ajankohtainen videotervehdys.

Vuosikokous, kevätkokous, etäkokous, hybridikokous…Siviksen Kokouskäytännöt.fi -sivusto opastaa yhdistysten kokousten järjestämiseen ja niihin osallistumiseen.

SinneDit.fi

Sinnedit.fi on matkalla kohti uusia tuulia!

Suomen ensimmäiset aluevaalit järjestetään 23.1.2022. Hyvinvointialueita on 21 ja vaalit toimitetaan kaikilla näillä alueilla. Tämän vaalipaneelivideon aiheina ovat järjestöt hyvinvointialueiden kumppaneina, hyvinvointialueiden rahoitus sekä sosiaali- ja terveyspalvelut.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto määräsi 31.12.2021 tartuntatautilain pykälän 58 nojalla uudet kokoontumisrajoitukset, joilla kielletään Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella yli 20 henkilön ja Vaasan sairaanhoitopiirin alueella yli 10 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset s