Anmäl dig till ledarskapskurser med efterfrågade Malin Trossing i höst i Vasa!

(Suomenkielistä käännöstä ei saatavilla/Finskspråkig översättning finns inte)

CONDUCTUS vill påminna om ledarskapskurserna som ordnas i september i Vasa. Utbildningsledare är Malin Trossing som har lång erfarenhet av ledarskap,  hennes utbildningar är mycket uppskattade och hon har erfarenhet av ledarskap från både mycket stora men också från små företag. Hon lägger fokus på att utveckla ledarskapet, tydliggöra din roll som ledare, men också att utveckla ditt personliga ledarskap. Hon är känd för att ge många konkreta verktyg och kursen är praktisk och lätt att använda i din vardag som ledare.

14-15.09.2015:   Utveckla ditt ledarskap  http://www.conductus.fi/index.php/utbildning-sv/utveckla-ditt-ledarskap  En fördjupad kurs inom ledarskap. Du Kommer bl.a. att få användbara verktyg för att hantera svåra samtal, coachande ledarskap och mycket mer.

16-17.09.2015:   Bli en bättre ledare         http://www.conductus.fi/index.php/utbildning-sv/bli-en-battre-ledare Du kommer att få lära dig ledarskapsgrunderna, hur du arbetar som coachande ledare och hur du löser konflikter och med många konkreta verktyg att använda i det praktiska livet.

Ledarskapsexperten Malin Trossing är civilingenjör och har 15 års erfarenhet som ledare på stora företag som Sony Ericsson, Ericsson, Saab och Svenska Spel men även på mindre start-up-företag som Cell och Jadestone. Det har blivit många spännande produkter, från JAS 39 Gripen till att utveckla mobiltelefoner och dataspel. Hon har varit med om många olika ledarskapsutmaningar och genom åren har hon jobbat aktivt på att bygga upp en så bred erfarenhet som möjligt av olika företags- kulturer, branscher och utmaningar. Det har också gjort henne van att gå in i helt nya typer av verksamheter och snabbt åstadkomma förändring. idag driver hon sitt eget företag http://daretolead.se/.

Klicka gärna på länkarna och läs mera om kurserna!

Anmäl dig redan idag till ledarskapskurser där kvalitet är ledordet!

Välkomna!

Med vänliga hälsningar

Sonya Höstman

+358 50 511 8445

www.conductus.fi

Päivämäärä: 
Maanantai, syyskuu 14, 2015 (Koko päivä) - Torstai, syyskuu 17, 2015 (Koko päivä)