Hjärtligt välkomna att fira Österbottens Föreningar rf:s 10-års jubileum med oss!

O.S.A. senast den 17.10.2019 till e-posten info [at] pohy.fi


Välkomna till den officiella invigningen av OLKA-verksamheten på Vasa centralsjukhus!

När: Torsdag 24.10 kl.12:00
Var: Vasa centralsjukhus, huvudaulan
Program: Sjukvårdsdistriktets direktör Marina Kinnunen klipper bandet, tal, musikframträdanden och möjlighet att bekanta sig med OLKA-punkten. Vi bjuder på kaka och saft åt gästerna.


Vi beklagar det nuvarande utseendet på våra webbsidor.
Nya sidor är på kommande inom några veckor.


 

Aktuellt

Vasa, hur går det?, lör 16.11. kl 12-14:30, Vasa Övningsskola

Välkommen med på det populära evenemanget ”Vasa, hur går det?”. Evenemanget är ett diskussionsforum, vars tema i år är unga och föreningar. Kom med och trivs, lyssna till och diskutera med lokala beslutsfattare, ungdomar, föreningar och olika aktörer.  Mera information i bilagorna.

Kurs i bearbetning av förluster

Vi riktar oss i första hand till anhöriga till personer med psykisk ohälsa, men även andra kan delta om plats finns! Tidpunkt: åtta tisdagar med start 29.10. kl 18.

Österbotten dansar festival, vasa stadsteater

För att sammanfatta: lördagen den 26.10. visas verket  av koreograf Kati Raatikainen med arbetsgrupp. Vi vill erbjuda ett rabatterat biljettpris åt era medlemsorganisationer och intressentgrupper. Med koden Kvartetto2019 kan man få 5€ rabatt på biljetterna via Vasa stadsteaters biljettkassa. Man kan också länka till vår hemsida var presentationen finns: http://pohjanmaantanssi.fi/site/pohjanmaa-tanssii-osterbotten-dansar/?lang=sv (svenska).

Psykoedukativ grupp kring bipolär sjukdom

Gruppen riktar sig till dig som berörs eller berörts av bipolär sjukdom som anhörig eller insjuknad. Mera information i bilagan.

Föreningarna på VCS tors den 24.10.2019 kl 9-15

Dagens program, anmälningar och övrig information i bilagan.