Muut Tiedotteet

Tietosuoja- ja rekisterikoulutus, 11.4.2018, Seinäjoki: DIAT > katso

Tiedoksi Tampereen kohtaamispaikkapäivien materiaali. Ensi vuonna tavataan Porvoossa 9.-10.5.2019! Liitteenä Maria Ohisalon ja Antti Maunun esitykset.

Fil kohtaamispaikkapaivat_2018_ohisalo_urbaani_kohtaaminen.odp

PDF icon tyohyvinvointi_kohtaamispaikoilla_kohtaamispaikkapaivat_huhti_18.pdf

Päivien kannanotto löytyy Arttelin verkkosivuilta osoitteesta: https://www.artteli-ry.fi/?x175576=549929

Vapaaehtoisia kesän EM-kisojen soveltavan liikunnan teemapäivään >

Muutoksia Kelan korvaamiin taksimatkoihin 1.7.2018 alkaen >Lue (pikaopas liitteenä alla/Suomi, pikaopas)

POHJANMAAN MUISTILUOTSIN TOIMINTAA SYKSYLLÄ 2018, TERVETULOA MUKAAN!(Toimintaan osallistuminen on maksutonta) >>> Suomenkielinen toiminta: http://www.muistiminne.fi/Ryhmatoiminta

Nettiä ikä kaikki – iloa digistä: Kirjastokiertue 10 paikkakunnalla, tule mukaan! > Lue

Koulutus: Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja  (25 op) Kokkolassa 6.9.2018 – 15.2.2019. > Lue

Ehdota Vuoden vapaaehtoista 2018. Vuoden vapaaehtoinen -kampanja käynnistyy tänään 14.8. Kuka tahansa – niin yksityishenkilö kuin yhteisö – saa ehdottaa Vuoden vapaaehtoista Kansalaisareenan verkkosivuilla aina 14.9. asti. > Lue lisää.

FINFAMI Pohjanmaan keskusteluryhmät mielenterveyskuntoutujien omaisille / OMAISKAHVILA Vaasan Ilonassa (Kirkkopuistikko 31) > Lue liite alla (samtalsgrupper).

Ajankohtaista Kansalaisareenasta 6/2018 > Lue

LAPSEN EDUNVALVOJAN KOULUTUS

KOULUTUKSEN AJANKOHTA  
11.10.-29.11.2018, lähipäivät ovat: torstai 11.10.2018  keskiviikko 28.11.2018 torstai 29.11.2018 / Lue liite alla.

Vaikuta sote-palveluiden valvontaan! > Lue liite alla (Vammaisasiat)

Viittomakahvila alkaen 19.9.2018 klo 18-20. Kokoontumiskerrat ja paikka liitteessä alla (Teckencafe).

NEPSY-TALLI – Hyvinvointia hevostoiminnan avulla Vaasassa. Nepsy-talli on suunnattu henkilöille, joilla on jokin neuropsykiatrinen erityisyys, adhd/add, autismikirjo, tourette, tai muu toiminnanohjauksen/elämänhallinnan vaikeus, sekä haasteita käyttäytymisessä, keskittymisessä, tunteiden säätelyssä ja sosiaalisessa vuorovaikutuksessa. Lisää liitteestä alla (Nepsytalli Vaasa).

Hae uusimuotoiseen erikoissosiaalityöntekijän koulutukseen 24.9.2018 mennessä. Erikoisalana Lapsi-, nuoriso- ja perhesosiaalityö (sekä suomen- että ruotsinkielinen kiintiö) > liite alla (uusimuotoinen erikoissosiaalityöntekijän koulutus).

Tiedote syksyn 2018 Huojentavan kirjoittamisen kursseista, liite alla (huojentava kirjoittaminen)

HATHAJOOGA: Sinulle, joka kaipaat keskittymis-, hengitys ja rentoutumisharjoituksia arjen kiireeseen. Hathajooga sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Lisätiedot liitteessä alla (Hathajooga).

Hevostoimintaryhmä nepsy-nuorille
Hevostoiminta Laukki ja Finnbyn talli järjestävät yhteistyössä hevostalliryhmän nepsy (mm. adhd/add, autismikirjo, tourette) -nuorille! Lue lisää liitteestä alla (Nuorten nepsytalliryhmä)

Uusia huojentavan kirjoittamisen ryhmiä! Liite alla (huojentava kirjoittaminen, syyskuu)

Eropalvelut keväällä 2019
Vaasan ensi- ja turvakodin Ero lapsiperheessä -hanke tarjoa seuraavia eropalveluja kevään 2019 aikana:

VANHEMMAN NEUVO -vertaistukiryhmä eronneille vanhemmille, joilla alle 18-vuotiaita lapsia. Ryhmä alkaa 13.2.2019 klo. 17-19.30, paikka Varastokatu 12 D. Järjestämme ilmaisen lastenhoidon ryhmän ajaksi.
Ruotsinkielinen BARNET VILL PRATA -lasten erovertaisryhmä 5-7 -vuotiaille käynnistyy heti, kun ryhmään saadaan 2-3 osallistujaa!  
Suomenkielinen LAPSELLA ON ASIAA -lasten erovertaisryhmä 8-10 -vuotaille lapsille järjestetään helmi-maaliskuussa. Kaksi osallistujaa mahtuu vielä mukaan!
Lisäksi tarjoamme EROAUTTAMISEN KESKUSTELUA eroa pohtiville tai jo eronneille vanhemmille. Kanssamme voi esimerkiksi tulla täyttämään Vanhemmuussuunnitelmaa.
Kaikki palvelut ovat asiakkaille maksuttomia ja niitä saa vapaasti markkinoida edelleen, alla liitteenä löydätte päivitetyn esitteen (Ero lapsiperheessä)  joita voi tulostaa (valitse tulostimen asetuksista kaksipuoleinen tulostus + käännä sivu lyhemmän reunan ympäri).

Vaasan seudun Muistiyhdistyksen kevään toiminta löytyy nettisivuiltamme, lämpimästi tervetuloa mukaan! Toiminta on avointa kaikille, ja osallistuminen maksutonta. Olemme myös Facebookissa: https://fi-fi.facebook.com/muistiminne/

Eläkeportilla - Vertaistukiryhmä eläkkeelle jäämisen tueksi, kevät 2019
Ryhmä on tarkoitettu eläköitymässä oleville tai jo eläkkeelle jääneille. Ryhmässä käsitellään ajatuksia ennen eläkeaikaa, pohditaan eläkkeellä olemista ja käännetään katse tulevaisuuteen. Ryhmään otetaan mukaan 6-8 osallistujaa. Tapaamisille on suunniteltu runko ja jokainen kerta sisältää alustuksen. Ryhmä etenee keskustellen. Paikka, kokoontumisajankohdat ja ilmoittautumisosoite (viim. 12.3.) liitteessä alla (Eläkeportilla mainos).