Maksuton koulutus yhdistyksille jatkuu - Taitava johtaminen ja hyvinvoivat työntekijät 18.1.2016

Maksutonta koulutusta yhdistysten puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille Kokkolassa  - varaa paikkasi.

Kehittyvä yhdistys -koulutuksessa tutustutaan teemailloissa yhdistyksen toimivaan hallinnointiin ja työnantajarooliin sekä tunnistetaan työyhteisön ilmiöitä. Saat konkreettista tietoa työnantajuuteen liittyvistä hallituksen tehtävistä, henkilöstöjohtamisesta sekä pohdit, mistä rakentuvat hyvinvoivat työntekijät.

Koulutus on suunnattu erityisesti sosiaali- ja terveysalan yhdistystoimijoille, mutta myös muiden toimialojen yhdistysten puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat ovat tervetulleita. Koulutukseen otetaan 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Suositeltavaa on, että samasta yhdistyksestä osallistuu 1 - 2 henkilöä.

Voit osallistua kaikkiin teemailtoihin  tai valita itsellesi kiinnostavimman. Koulutus on maksuton. Koulutuksen toteuttavat yhteistyössä OK-opintokeskuksen kanssa SOSTE, Suomen 4H-liitto ja Yhteisöklubi Silta. Kouluttajana toimii aluejohtaja Riitta Huhtala Suomen 4H-liitosta.

Taitava johtaminen ja hyvinvoivat työntekijät 18.1.2016

Perehdytään siihen, mitä on taitava henkilöstön johtaminen yhdistyksessä. Tunnistetaan työyhteisön ilmiöitä sekä niiden vaikutusta johtamiseen näkökulmana kehittyvä yhdistys. Ilmoittaudu tästä.

 

Päivämäärä: 
Maanantai, tammikuu 18, 2016 - 00:00